با اینکه شرکت های معماری خیلی باهوش هستند اما گاهی سایتهاشون این و نشون نمیدن . سایتی پر از اشتباه و طراحی نا مناسب دارند
در اینجا میخوانیم که شرکت دارکوب با خیلی ها در ارتباط بوده که سایت آنها را طراحی کرده در کل این سایت ها دو دسته دارند یکی که طراحی بیش از حد منفور و دوم چارچوبی واضح دارند شرکت های معماری هم میخواهند چند تا کار را با هم انجام دهند این شرکتها فکر میکنن تا وقتی که ورشکست نشدند اهمیتی نداره که چطوری به نظر میرسن یعنی همین که حضور داشته باشن – حالا به هر نحوی – بهتر از اینه که کلا نباشن. متاسفانه این دیدگاه درست نیست. یه سایت ضعیف قطعا اثر منفی روی کسب و کارتون میذاره. حتی اگه قراره سایت یه صفحه ای باشه، باید حرفه ای باشه و با توجه به نیازهای کاربر ساخته شده باشه.
برای این هدف، آگاه سازی مردم از برند، تصاویری که مهارتهای شرکت رو نشون بده، موقعیت شرکت در حوزه کاری خودش و دسترسی آسان به اعضا یا اطلاعات بیشتر ضروریه.
معمولا این شرکتها با اینکه ساختمونهای زیبا و خیره کننده ای میسازن، اما سایتشون قدیمی با عکسهای بدون توضیح و نوشته های طولانیه و وبلاگی هم برای نوشتن محتوایی که مهارتشونو نشون بده ندارن. بنابراین به نظر میرسه که نمیتونن از نظر مشتریها چیز باکیفیتی سنجیده بشن و انگار چیز به درد بخوری ندارن که با مشتریها در میون بذارن
گاهی معمارها تو صرف وقت، انرژی و هزینه برای ظهور سایتشون عجله میکنن و دچار اشتباه میشن و از حد فراتر میرن.
تعداد قابل توجهی از سایتهای این شرکتها خودشونو از متفکران وب میبینن و تصاویر بزرگتر از بزرگ با ویدئوهای طولانی و نمونه کارهایی با سطح تعامل عالی نمایش میدن و همچنان هنوز نمیتونن توجه کاربرها رو جلب کنند.
باید در ابتدای کار و قبل از شروع طراحی یه روش برای اجرای کار اتخاذ کنید و این روش کار باید بر شخصیت مخاطبتون، علایقش و نحوه پاسخگویی به این نیازها تمرکز داشته باشه. اساسا کسی که دنبال یه معمار میگرده چه معیارهایی برای انتخاب معمار در نظر میگیره و چرا باید شما رو انتخاب کنه. بیشتر معمارها آدمهای خوش فکری هستن و حرفای جذابی برای گفتن دارن. فقط کافیه این حرفا رو در زمان درست، با یه سایت درست به آدمای درستش بزنن.
تحقیق = اطلاعات: حوزه کار رو بشناسید. یه سرچ ساده از شرکتهای دیگه ای که تو همون فضا کار میکنند میتونه در انتخاب ظاهر و امکانات مناسب یا زائد سایتتون کمک کنه.
ایجاد محتوا – محتوای مرتبطی که با مخاطب شما رو هدف قرار بده و باعث برگشتن دوباره کاربرها بشه و باهاشون ارتباط برقرار کنه. برقراری ارتباط میتونه منجر به تجارت بشه.
با توجه به کاربر کار کنید – وقتی کاربر رو در همه کارها مد نظر قرار میدید میتونید سایتی طراحی کنید که ایجاد ارتباطهای عمری با مشتری رو تسهیل کنه و تو صنعتتون باعث ایجاد تفاوت بشه.
سازگاری با موبایل – این حقیقت رو بپذیرید که دیگه مردم محتوا رو از روی تبلت یا موبایلشون دنبال میکنند. سایتهای واکنشگرا با سرعت بارگذاری سریع استاندارد وب سایتهای این روزها محسوب میشن. با فراموش کردن این مد مهم، خودتونو از سایتهای دیگه عقب نندازید.